Etiket Sonuçları: eTwinning

Haz

eTwinning projesi, Bizim Okulumuz projesi,  ve Öğretmen/Öğrenci Destek Sistemi hakkında Konya İl Milli Eğitim Müdürlüğü ARGE ekiplerince okulumuz konferans salonunda bilgilendirme toplantısı yapıldı. Toplantıya ilçemiz okulları eTwininng ve Bizim Okulumuz projesi ekiplerinde bulunan idareci ve öğretmenler katıldı.

Tem

Okulumuz İngilizce Öğretmeni Nurdan YILMAM'ın katılımcı olarak yürüttüğü "And so the Adventure Begins (Ve Böylece Macera Başlar)" adlı eTwinning projemiz 7 kişilik öğrenci ekibiyle çalışmalarını tamamladı.

Haz

Okulumuz İngilizce Öğretmeni Nurdan YILMAM'ın katılımcı olarak yürüttüğü "Bravehearts Among Us (Aramızdaki Cesur Yürekler)" adlı eTwinning projemiz 6 kişilik öğrenci ekibiyle çalışmalarını tamamladı.

May

Okulumuz Coğrafya Öğretmeni Kadir YAYLACI ile okulumuz İngilizce Öğretmeni Nurdan YILMAM'ın katılımcı olarak yürüttüğü "Our Cultural Treasures (Kültürel Hazinelerimiz)" adlı eTwinning projemiz 12 kişilik öğrenci ekibiyle çalışmalarına tüm hızılyla devam ediyor.

Şbt

Okulumuz 12. sınıf öğrencilerinin motivasyonunu artırmak, 2020-2021 yılında gerçekleştirilen eTwinning projelerimizde görev alarak yaptıkları çalışmalarla okulumuzu gururlandıran öğrencileri ödüllendirmek ve Kütüphanecilik Kulübü'nde yer alan öğrencilerimizin kitapların dünyasını daha yakından keşfetmelerini sağlamak amacıyla 8. Konya Kitap Günleri'ne katıldık. Okulumuz Türk Dili ve Edebiyatı öğretmenleri Büşra YAŞAR ve Mehmet Ali ŞAN rehberliğinde kitap fuarını gezen öğrencilerimizin mutlulukları gözlerine yansıdı. Öğrencilerimizin etkinliğe ulaşımını sağlayan Konya Büyükşehir Belediyesi'ne teşekkür ederiz.