T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
KONYA / HÜYÜK - Hüyük Makbule-Durmuş Akkuş Anadolu İmam Hatip Lisesi

Bravehearts Among Us (Aramızdaki Cesur Yürekler)

Okulumuz İngilizce Öğretmeni Nurdan YILMAM'ın katılımcı olarak yürüttüğü "Bravehearts Among Us (Aramızdaki Cesur Yürekler)" adlı eTwinning projemiz 6 kişilik öğrenci ekibiyle çalışmalarını tamamladı.

 

 

Dünyadaki pek çok küresel sorun ve kargaşa arasında tüm canlıların ve doğanın her zamankinden daha güvenli, gelecek için umutlu ve yaşam sevincine her zamankinden daha fazla ihtiyacı var. İsimlerini bile bilmediğimiz birçok gizli kahramanın varlığı, ve onların her zaman ve her koşulda sevgi ve özveriyle dünyamıza yardım ediyor olmaları bizlere gelecek adına ümit veriyor.

Projemizin genel amacı, aramızdaki bu cesur yürekli, özverili insanların dünyamız ve tüm canlılar için yaptıkları fedakarlıklar ve onların büyüleyici hikayeleri ile farkındalık yaratmaktır. Şubat 2022'de başlayan projemizde, okulumuz Türkiye'den İstanbul, Kocaeli, Kırıkkale ve Yozgat'tan 6, Arnavutluk, Kuzey Makedonya ve Portekiz'in de dahil olduğu toplam 9 ortak okul ile Mayısta çalışmalarını tamamlamıştır.Projemiz süresince Doktorlar, Polisler ve Gönüllüleri ele alınarak toplumsal ve paylaşımlı bir öğrenme gerçekleştirildi.

Öğrenciler nasıl daha sorumlu olunacağını öğrendi, farklı kültürlerde takdir edilen değerleri ve güçlü yönleri keşfedecek ve küresel sorunları çözen ve savaşan kahramanlardan ilham alan birçok ortak çalışma hazırladı.

Öğrenciler, danışman öğretmenler liderliğinde karma ülke takımlarında ekipler halinde çalışarak karşılıklı iletişim kurarak, aktif ve verimli eğitim araçlarını kullanarak çeşitli Web 2.0 uygulamaları ile interaktif dergiler hazırladı ve yabancı dil becerilerini geliştirip pratik yapabilme şansı yakaladı.

Projemizde yürütülen çalışmalara Twinspace ana sayfamızdan ulaşabilirsiniz.

DOKTORLAR DERGİSİ için tıklayınız.

POLİSLER DERGİSİ için tıklayınız.

 GÖNÜLLÜLER DERGİSİ için tıklayınız.

PROJE TANITIM VİDEOMUZ

PROJE SANAL SERGİMİZ

Powered by emaze

DOKTOR SEMİNERİ & ÖĞRENCİ GÖRÜŞLERİ

 


AFAD GÖNÜLLÜSÜ SEMİNERİ & ÖĞRENCİ GÖRÜŞLERİ

 


POLİSLER-ÖĞRENCİ GÖRÜŞLERİ

 ÖĞRENCİ SERTİFİKALARI

29-06-202329-06-202329-06-202329-06-202329-06-202329-06-2023



Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 29.06.2023 - Güncelleme: 29.06.2023 15:46 - Görüntülenme: 133
  Beğen | 0  kişi beğendi