Mrt

Okulumuzda 1 - 7 Mart Deprem Haftası dolayısıyla deprem tatbikatı yaptık. Tatbikat öncesi öğrencilerimize okulumuz konferans salonunda deprem bilgilendirme eğitimi verildi.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşının Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy´u Anma Günü vesile ile okulumuz tarafından Hüyük düğün salonunda ilçe anma programı gerçekleştirildi. Programa Hüyük Belediye Başkanı Sn. Mehmet  Çiğdem, Hüyük İlçe Milli Eğitim Müdürü Sn. Erdoğan Maden, ilçe daire amirleri, öğretmen, öğrenciler ve halkımız teşrif ettiler. Programda İstiklal Marşı'nın işaret dili eşliğinde söylenmesi, günün anlam ve önemini anlatan konuşmanın yapılması, kısa film gösterimi, oratoryo, tiyatro ve çeşitli gösterilerle devam etti. Programda emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Şbt

Okulumuz öğrencileri her Cuma günü Cuma Namazı'nı ilçemizde farklı camilerde kıldırmaya devam ediyorlar. Bu hafta da Hüyük Bilal-i Habeşi Camii'de Cuma Namazı'nı eda ettiler. Öğrencilerimizi ve yetişmelerinde emeği geçen öğretmenlerimizi tebrik ederiz.

Ock

Okulumuzda Camii'de cemaatle namaza sürekli devam eden öğrencilerimiz çeşitli hediyelerle ödüllerildi.

Ara

Konya Büyükşehir Belediyesi ve Konya İl Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğinde yürütülen Medeniyet Okulu Projesi kapsamında "Haydi Konuş Bakalım" isimli münazara yarışmasında ilk eleme turunu geçerek finale yükseldik. Emeği geçen öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ve tebrik ederiz.

Ara

Okulumuz Anadolu Üniversitesi'ni tanıyıp yerinde keşfetmek için Eskişehir'deydi. Öğrencilerimiz üniversite kampüsünde farklı fakülteleri yerinde tanıyıp keşfetme fırsatına eriştiler. Kampüs haricinde Sazova Parkı, Masal Şatosu, Bal Mumu Müzesi ve Porsuk Çayı'nı gezip deneyim sayladılar.

Ara

Okulumuz öğrenci ve öğretmenlerinin katılımlarıyla İsrail mezaliminde şehit olan Filistinli kardeşlerimiz için hatip indirdik. Hatim duasını Hüyük İlçe Müftümüz Seyit Ali Gündüz okulumuz konferans salonunda gerçekleştirdi. Hatim duamıza İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Erdoğan Maden de işarak ettiler.

Haz

Konya İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından Bizim Okulumuz (Okul Merkezli Gelişim) Projesi kapsamında 12. Sınıf öğrencilerimize yönelik TYT sınavı gerçekleştirildi.

Haz

eTwinning projesi, Bizim Okulumuz projesi,  ve Öğretmen/Öğrenci Destek Sistemi hakkında Konya İl Milli Eğitim Müdürlüğü ARGE ekiplerince okulumuz konferans salonunda bilgilendirme toplantısı yapıldı. Toplantıya ilçemiz okulları eTwininng ve Bizim Okulumuz projesi ekiplerinde bulunan idareci ve öğretmenler katıldı.

Haz

Konya İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Konya Büyükşehir Belediyesi  işbirliğinde yürütülen "Medeniyet Okulu" projesi etkinlikleri kapsamında ilçemiz ortaöğretim kurumları arasında "Haydi Konuş Bakalım" Münazara Yarışması ilçe elemeleri Belediye Kültür Etkinlikleri Salonunda yapıldı.

Haz

"Anlat ki Karar Vereyim, Anlat ki Geleceğimi Belirleyeyim, Anlat ki Sen Olayım." sloganıyla Hüyük İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz tarafından hayata geçirilen Mesleğini Tanıyayım Mesleğim Olsun Projesi kapsamında Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş Murat KÖKSAL ve Jandarma Astsubay Çavuş Nurcan KORKMAZ okulumuzu ziyaret etti.

"Dünyanın bütün çiçeklerini diyorum
 Bütün çiçeklerini getirin buraya,
 Öğrencilerimi getirin, getirin buraya..."

Haz

Konya İl Milli Eğitim Müdürlüğü İnşaat ve Emlak Bölümü ekiplerince okulumuzda teknik inceeme yapıldı.

Haz

2022-2023 Eğitim Öğretim yılı 1. dönemini birbirinden çeşitli etkinliklerle tamamlayarak yarıyıl tatiline merhaba dedik. Tatile giren 9,10 ve 11. sınıf öğrencilerimize, Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenmesi planlanan Kudüs ve Balkanlar Gezisi için yapılacak kitap okuma yarışmasına hazırlık kitapları olan Gönül Coğrafyamız Kudüs ve Balkanlar adlı iki kitap dağıtıldı.

Haz

Kıreli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdür Yardımcısı Hatice ERTEK tarafından okulumuzda Temel İlkyardım Eğitimi semineri verildi.