T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
KONYA / HÜYÜK - Hüyük Makbule-Durmuş Akkuş Anadolu İmam Hatip Lisesi

Mesleğini Tanıyayım, Mesleğim Olsun Projesi'nin 2. Konukları: Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş Murat KÖKSAL ve Jandarma Astsubay Çavuş Nurcan KORKMAZ

"Anlat ki Karar Vereyim, Anlat ki Geleceğimi Belirleyeyim, Anlat ki Sen Olayım." sloganıyla Hüyük İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz tarafından hayata geçirilen Mesleğini Tanıyayım Mesleğim Olsun Projesi kapsamında Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş Murat KÖKSAL ve Jandarma Astsubay Çavuş Nurcan KORKMAZ okulumuzu ziyaret etti.

Mesleğini Tanıyayım Mesleğim Olsun Projesi kapsamında okulumuz öğrencileri ile bir araya gelen Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş Murat KÖKSAL ve Jandarma Astsubay Çavuş Nurcan KORKMAZ, mesleğin eğitim süreçleri, günümüz Türkiye'sinde iş bulma imkânları, çalışma koşulları, mesleğin maddi ve manevi tatmin boyutu ile ilgili deneyimlerinden de yola çıkarak bilgi birikimlerini sohbet havasında öğrencilerimiz ile paylaştı. Öğrencilerimiz ise jandarmalarımıza meslekle ilgili merak ettikleri soruları yöneltti. 

 Projeye destek ve katkılarından dolayı İlçe Kaymakamımız Sayın Hasan ÇİMER'e ve katılımından dolayı Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş Murat KÖKSAL ve Jandarma Astsubay Çavuş Nurcan KORKMAZ'a teşekkür ederiz.

20-06-202320-06-202320-06-2023

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 20.06.2023 - Güncelleme: 20.06.2023 22:23 - Görüntülenme: 149
  Beğen | 0  kişi beğendi