Haydi Konuş Bakalım Münazara Yarışması

Konya İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Konya Büyükşehir Belediyesi  işbirliğinde yürütülen "Medeniyet Okulu" projesi etkinlikleri kapsamında ilçemiz ortaöğretim kurumları arasında "Haydi Konuş Bakalım" Münazara Yarışması ilçe elemeleri Belediye Kültür Etkinlikleri Salonunda yapıldı.

İlk münazara okulumuz ile Durmuş Akkuş Anadolu Lisesi arasında "Sosyal medyadaki görselliklerin faydaları ve zararları" konusunda yapıldı. Faydaları Durmuş Akkuş Anadolu Lisesi savunurken, zararlarını da okulumuz savundu. Her iki okul tarafından gerçekleştirilen başarılı bir münazara sonucunda Durmuş Akkuş Anadolu Lisesi bir üst tura yükselmiştir.

Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenimiz Seher Kart başta olmak üzere münazara yarışmasına öğrencilerimizin hazırlanmasına destek olan tüm öğretmenlerimize ve yarışmaya katılma cesareti gösteren öğrencilerimize özverilerinden dolayı teşekkür ediyoruz.

20-06-202320-06-2023

Yayın: 20.06.2023 - Güncelleme: 20.06.2023 22:37 - Görüntülenme: 109