eTwinning Projelerimizle II. Uluslararası Kendin Yap Atölyeleri Sempozyumu UKYAS 2022'de BİZ DE VARIZ.

Hüyük Makbule Durmuş Akkuş Anadolu İmam Hatip Lisesi ekibi olarak kurucusu olduğumuz THE MEDIA DETECTIVE, ortak olduğumuz VIRTUAL BOOK CLUB ve A SAPLING, A BREATH AND A LETTER FOR THE FUTURE adlı üç projemizin bildiri sunumunu gerçekleştirmek üzere II. Uluslararası Kendin Yap Atölyeleri Sempozyumu UKYAS 2022'de BİZ DE VARIZ.

Afyonkarahisar Kendin Yap Atölyesi, Afyonkarahisar İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Zafer Kalkınma Ajansı ve İstanbul Gelişim Üniversitesi işbirliğiyle düzenlenen II. Uluslararası Kendin Yap Atölyeleri Sempozyumu UKYAS 2022 7-8-9 Mart 2022 tarihlerinde İkbal Thermal Hotel & Spa'da gerçekleştirildi. 7-8 Mart tarihlerinde kabul edilen bildirilerin yüz yüze sunumları yapıldı. 9 Mart'ta ise öğretmen ve akademisyenlerimiz çevrimiçi bildiri sunumları için bir araya geldi.

2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı pandemi sürecinde Hüyük Makbule Durmuş Akkuş Anadolu İmam Hatip Lisesi ekbi olarak öğrencilerimizin yoğun çaba ve büyük özverisiyle yürütmüş olduğumuz aşağıdaki projelerimizin bildiri sunumunu UKYAS 2022'de çevrimiçi oturumlarda gerçekleştirdik.

•       Virtual Book Club (Ortak): eTwinning Ulusal Kalite Etiketi Ödülü & Avrupa Kalite Etiketi Ödülü & 38.000 proje arasında ilk 200'de
  •       A Sapling, A Breath and A Letter for the Future (Ortak): eTwinning Ulusal Kalite Etiketi Ödülü
  •       The Media Detective (Kurucu): eTwinning Ulusal Kalite Etiketi Ödülü & Avrupa Kalite Etiketi Ödülü

Özgün, yaratıcı, yenilikçi ve teknolojik birbirinden değerli projeleriyle Türkiye ve dünyanın farklı şehirlerinden birçok öğretmenimizin bir araya gelmesine ve birbirlerinden ilham almalarına olanak tanıyan sempozyum, aynı zamanda projelerimizi uluslararası platformda tanıtma fırsatı sundu.

Başta UKYAS 2022 ekibi olmak üzere,  proje kurucularımıza, projelerimizde emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyor, başarılarının artarak devam etmesini diliyoruz.

11-03-2022

12-03-2022