24 Kasım Öğretmenler Günümüz Kutlu Olsun

"Dünyanın bütün çiçeklerini diyorum
 Bütün çiçeklerini getirin buraya,
 Öğrencilerimi getirin, getirin buraya..."

24 Kasım Öğretmenler Günü İlçe Kutlama Programı Ekibimiz

24 Kasım Öğretmenler Günü kapsamında okulumuz öğretmen ve öğrencileri tarafından ilçe programı düzenlenmiştir. İçeriğin planlanması ve öğrencilerin çalıştırılmasından sorumlu öğretmenlerimiz Adem Uçar, Büşra Yaşar, Seher Kart ile Nurdan YILMAM, ses sisteminden sorumlu Hüseyin Öz ile Zekeriya Gündoğdu, dekordan sorumlu Cemile Akçay, Hatice Hakanoğlu, İlknur Soğuksu ile Bilal Çavdar, kuliste oyuncuların hazırlanmasından sorumlu Hakan Sucu ile Orhan Bölek, müzik şöleninde sahne alan Orhan Yiğit, Ceyda Peker, Ersin Ağmaz ile Kasım Aydın başta olmak üzere programda emeği geçen tüm idareci, öğretmen, öğrenci ve personelimize teşekkür ediyor, saygılar sunuyoruz.

ÖĞRETMENLER GÜNÜMÜZ KUTLU OLSUN.

17-06-202318-06-202318-06-2023

24 Kasım Öğretmenler Günü kutlama programı kapsamında gerçekleştirilecek olan etkinliklerimizin başında, ilçemizde görev yapan tüm öğretmenlerimiz adına kendi öğrencileri tarafından özel olarak yazılmış mektupları sürpriz birer hediye olarak program günü kendilerine sunmak yer almaktadır. Her öğretmenimiz adına özel mektup zarfları okulumuz öğrencileri tarafından hazırlanmış, içleri doldurulmak üzere ilçemizdeki okullara dağıtılmış ve ardından geri toplanmıştır. İçleri mektuplarla doldurulan zarflarımızın üzerine de öğretmenler gününe özel çekmiş olduğumuz röportaj videomuza ait karekod yerleştirilmiştir.

17-06-202317-06-202317-06-2023

Öğrencilerimizin ilçemizdeki öğretmenlerimize bir diğer sürprizi ise, okulumuz Röportaj Timi tarafından Hüyük'teki çeşitli meslek gruplarını temsilen birer kişiye mikrofon uzatılarak çekilen "Öğretmenler Günü Röportaj" videosu oldu. Hüyük Kaymakamı Sayın Hasan ÇİMER Beyefendi başta olmak üzere, Hüyük İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Erdoğan MADEN, Şube Müdürümüz Rüştü BEĞENDİ ve röportajımıza katılan herkese yürekten teşekkür ediyor, saygılar sunuyoruz.

18-06-2023

Hüyük Belediyesi Kültür Etkinlikleri Salonu'nda gerçekleştirilen 24 Kasım Öğretmenler Günü İlçe Kutlama Programımız, Selki Nilüfer Aydoğdu Ortaokulu Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni Ercan Çınar'ın şehit öğretmenlerimizin ruhu için yapmış olduğu Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başlamış, Hüyük İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Erdoğan MADEN'in günün anlam ve önemini belirten konuşmayı yapması ile devam etmiştir. Ardından ilçemizin en genç öğretmeni Yunus Emre Ortaokulu Müzik Öğretmeni Ceyda PEKER, göreve yeni başlamış öğretmenlerimiz adına konuşmasını yapmıştır. Günün en anlamlı anlarından biri olan, adaylığı kaldırılan öğretmenlerimizin Yemin Töreni coşkuyla gerçekleştirilmiştir.

17-06-202317-06-2023

Okulumuz öğrencileri tarafından hazırlanan ve salonda kahkaha tufanı estiren "SÜPER ÖĞRETMEN" adlı tiyatro gösterimiz büyük beğeniyle izlendi.

17-06-202317-06-202317-06-2023

"ÖĞRETMEN İNSAN YETİŞTİRİR" adlı oratoryo gösterimiz sayesinde kahkahalar yerini hüzün ve tebessümle bütünleşmiş gururlu bakışlara bıraktı.

17-06-202317-06-202317-06-202317-06-2023İlçemizde yer alan okulların tamamına dağıtılarak her okuldan birer öğretmenin seslendirmesiyle hazırlanan "DÜNYANIN BÜTÜN ÇİÇEKLERİNİ GETİRİN BURAYA" adlı şiirin klibi izleyicilerle buluşmuştur.

24 Kasım Öğretmenler Günü kutlama programımız müzik şöleni ile devam etti ve günün anısına işbirlikçi olarak program sırasında salondaki davetliler tarafından hazırlanan işbirlikçi kelime bulutunun oluşturulması ile sona erdi.

17-06-2023

Yayın: 17.06.2023 - Güncelleme: 18.06.2023 09:47 - Görüntülenme: 307